Midsommarhelgen kryper allt närmare och detta påverkar såklart våra öppettider. På torsdag har vi öppet precis som vanligt, 08.00-17.00, på fredag 21/6 har vi däremot stängt på både kontor och verkstad. Då tänkte vi unna oss sill och potatis!

Vi vill även passa på att skicka med en sommarhälsning till våra kära kunder!

Nu när midsommarhelgen och semestrarna börjar är det båtpremiär för många i skärgården, väldigt roligt såklart och vi önskar er mängder med soltimmar!
Men, med detta kommer också fler skador på båtarna och en högre efterfrågan av hjälp och assistans från oss på Brohäll Marin. Vår ambition är alltid att hjälpa så många semesterfirare som möjligt, och vi tackar därför för er förståelse för att det inte alltid innebär hjälp samma dag, eller vecka, under högsäsongen.

Vi påminner om att kontakta oss i god tid om du planerar att ta dig ut med båten i sommar och vet med dig att du kommer att behöva hjälp av våra mekaniker. Fyll gärna i kontaktformuläret här på hemsidan (klicka här!) eller maila oss direkt på mail@brohallmarin.se och beskriv ditt ärende utförligt, samt inkludera till varvs-/kundnummer.

Tack på förhand, och ha en fantastisk sommar önskar Peter och Jeanette med personal.