Swetracker GPS-Spårning

SweTrack Lite är en fullfjädrad GPS-spårare med realtidsspårning, rörelselarm och mobilapp – men till skillnad från alla andra alternativ på marknaden, så kostar den endast 499 kronor inkl. moms. GPS-spåraren ansluts med två enkla kablar till elsystemet i din båt och det tar bara några minuter att komma igång.

Nya MaxiTracker från SweTrack är en batteridriven spårsändare i en vattentät konstruktion som ryms i din handflata. Dessutom kommer MaxiTracker med ett batteri på hela 6000 mAh, och har smarta energisparfunktioner inbyggda, som gör att den endast är aktiv när spårningsobjektet är i rörelse. Tack vare detta, så levererar produkten upp till 3 års standbytid eller 100 dagars aktiv användning (baserat på en timmes körning per dag)!

Det enda du behöver göra är att ladda produktens batteri med den medföljande USB-kabeln, placera spårsändaren på avsett objekt och ladda ned appen – sedan är det bara att börja spåra! Produkten uppdaterar sin position i appen per automatik varannan minut när spårningsobjektet är i rörelse, och du kan när som helst ta fram fullständig historik på hur spårsändaren har rört sig under valfri tidsperiod.

Tack vare den inbyggda magneten så blir monteringen superenkel, och du kan med enkelhet flytta spårsändaren mellan olika spårningsobjekt utan att behöva tänka på kabeldragning och strömförsörjning. Och eftersom MaxiTracker är vattentät (IP67), så kan du känna dig helt trygg när du tar den med dig ut på sjön!

SweTrack Lite och MaxiTracker styrs helt och hållet via appen SweTrack Live, som låter dig se GPS-spårarens position direkt från din dator eller mobila enhet.

SweTrack Lite och MaxiTracker har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är endast 49 kronor per aktiverad månad. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i Europa (EU, Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät. Datatrafiktjänsten är helt utan bindnings- eller uppsägningstider – du kan avaktivera och aktivera tjänsten själv, vilket innebär att du bara betalar för exakt den tid du vill använda spårningen.

C-Pod ELite båtlarm

Nu kan vi erbjuda våra kunder båtlarmet och söksystemet C-Pod ELite.

För 2.890 kr kan du köpa larmet inkl. 1 års abonnemang. Vill du även få hjälp med installation får du gärna kontakta oss för offert då installationspriset varierar från fall till fall.

C-Pod ELite är i ungefär samma storlek som en tändsticksask, och därmed lätt att gömma i båtar såväl som vattenskotrar. C-Pod ELite kopplas direkt till fordonets batteri, men har även ett eget backup-batteri för att säkerställa att larmet inte laddar ur eller kopplas ur. När du installerar larmet behöver du även ladda ner en app för att skapa ett konto till din enhet.

C-Pod ELite har ett inbyggt SIM-kort med global täckning, och uppdaterar sin position kontinuerligt. Om enheten flyttas utanför ett angivet område skickas ett larm till ett obegränsat antal larmmottagare via push-notis, SMS och/eller e-post.

För mer information om C-Pod: Klicka här!

Kontakta- eller kom in till oss för att köpa C-Pod ELite!

Bullandö Marina
139 56, Värmdö 

08-571 450 45
mail@brohallmarin.se