Glad midsommar!

Under midsommarhelgen håller vi kontor & verkstad stängt fredag den 25 Juni.

Behöver du vår hjälp så maila ditt ärende till mail@brohallmarin.se, märk gärna med ditt varvsnr/kundnr.

Vi önskar er alla en härlig midsommar!

 

/Peter & Jeanette m. personal

Stängt fredag 4/6

Nu på fredag den 4 Juni håller kontor & verkstad stängt med anledning av utbildning.

Resultatet av dagen kommer resultera i bättre service för dig som kund.

Behöver du hjälp med reparation ber vi dig maila oss på mail@brohallmarin.se, förklara din skada samt ange ditt varvsnummer.

Vi återkopplar senast måndag 7 Juni.

Tack för din förståelse,

/Vi på Brohälls

Lördagsöppet inför sjösättningen

Inför sjösättningen har vi lördagsöppet

mellan 17 april t.o.m. 22 maj, kl. 09.30-13.00

Varmt välkomna in!

Välkommen 2021

Nu har vi startat upp det nya året och första arbetsveckan är snart slut.

Det är full fart i hallen med renoveringar av drev, sköldbyten och ett antal motorbyten.

Kontoret är öppet mellan 9-16 och på telefon mellan 9-11 och 13-15.

Varmt välkomna!

God Jul & Gott Nytt År!

 

Vi önskar er alla en skön jul & ett gott nytt år!

Vi ses igen den 11 januari när vi öppnar upp vårat nyrenoverade kontor, varmt välkomna.

Nyhetsbrev November

Hej i höstmörkret!

Sommaren 2020 kommer vi nog minnas tillbaka på som den då alla skulle ”hemestra” och båtanvändandet nådde sitt max för både gamla och nya båtägare.

För oss har belastningen varit hög, men med facit i hand känner vi oss ändå nöjda med att ha kunnat hjälpa så pass många med oförändrad personalstyrka.

Som kund har ni kanske känt av en lite längre väntetid än vanligt, men vårt mål har alltid varit att hjälpa så många som möjligt.*Nu när vintern närmar sig förbereder vi oss för kommande båtsäsong. Våra mekaniker jobbar för fullt med bl.a. motorbyten och plastarbeten. Har du missat att göra en vinterbeställning så är det inte för sent!

Ring direkt till oss eller maila till mail@brohallmarin.se

Öppettider under vintern

För att kunna ge ännu bättre service bygger vi om och uppdaterar vårt lager och kontoret kommer få ett helt nytt utseende tills vi ses igen.

Med tanke på detta kommer vi hålla kontoret helt stängt mellan 30 nov – 11 jan, men självklart kommer du i kontakt med oss via mail eller telefon.

Från 1 okt stärker Jeanette Brohäll upp kontoret tillsammans med Peter och Helena. Jeanette kommer arbeta med att effektivisera och stärka våra arbetsrutiner, digitalisera vårt lager och såklart också ta hand om er kunder!

God jul & gott nytt år!

Vi vill tacka för en fantastisk båtsäsong och hälsa er välkomna igen till våren. Har du funderingar eller kanske förslag på hur vi kan bli ännu bättre tar vi gärna emot dina tankar.

Vi passar på att önska en skön jul och nyår när den väl kommer!

/Peter, Jeanette, Helena, Nico och alla mekaniker.

 

 

 

NYHET! Motorservice före upptagning

På Brohäll Marin arbetar vi hela tiden med att förbättra servicen till våra kunder. Som ett led i detta önskar vi utföra servicen på din utombordsmotor redan före upptagning istället för, som tidigare, efter upptagning då båten står på land.

I och med denna förändring kommer vi efter utförd service kunna provköra motorn i vattnet och säkerställa att allt ser bra ut.

Din beställning behöver vi senast 3 veckor innan din båt är bokad för upptagning. Du mejlar till mail@brohallmarin.se och anger datum för upptagning samt ditt varvsnummer.

Har du frågor kring ovan eller något annat, kom gärna förbi eller slå oss en signal. Vi har som alltid öppet hela sommaren.

Fortsatt trevlig sommar önskar Peter med personal!

Swetracker GPS-Spårning

SweTrack Lite är en fullfjädrad GPS-spårare med realtidsspårning, rörelselarm och mobilapp – men till skillnad från alla andra alternativ på marknaden, så kostar den endast 499 kronor inkl. moms. GPS-spåraren ansluts med två enkla kablar till elsystemet i din båt och det tar bara några minuter att komma igång.

Nya MaxiTracker från SweTrack är en batteridriven spårsändare i en vattentät konstruktion som ryms i din handflata. Dessutom kommer MaxiTracker med ett batteri på hela 6000 mAh, och har smarta energisparfunktioner inbyggda, som gör att den endast är aktiv när spårningsobjektet är i rörelse. Tack vare detta, så levererar produkten upp till 3 års standbytid eller 100 dagars aktiv användning (baserat på en timmes körning per dag)!

Det enda du behöver göra är att ladda produktens batteri med den medföljande USB-kabeln, placera spårsändaren på avsett objekt och ladda ned appen – sedan är det bara att börja spåra! Produkten uppdaterar sin position i appen per automatik varannan minut när spårningsobjektet är i rörelse, och du kan när som helst ta fram fullständig historik på hur spårsändaren har rört sig under valfri tidsperiod.

Tack vare den inbyggda magneten så blir monteringen superenkel, och du kan med enkelhet flytta spårsändaren mellan olika spårningsobjekt utan att behöva tänka på kabeldragning och strömförsörjning. Och eftersom MaxiTracker är vattentät (IP67), så kan du känna dig helt trygg när du tar den med dig ut på sjön!

SweTrack Lite och MaxiTracker styrs helt och hållet via appen SweTrack Live, som låter dig se GPS-spårarens position direkt från din dator eller mobila enhet.

SweTrack Lite och MaxiTracker har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är endast 49 kronor per aktiverad månad. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i Europa (EU, Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät. Datatrafiktjänsten är helt utan bindnings- eller uppsägningstider – du kan avaktivera och aktivera tjänsten själv, vilket innebär att du bara betalar för exakt den tid du vill använda spårningen.

Bullandö Marina
139 56, Värmdö 

08-571 450 45
mail@brohallmarin.se