Tiden går fort när man har roligt, och roligt det har vi!

 

Under de första månaderna på året har vi arbetat med att serva ett 70-tal drev och nästan lika många har en nyservad utombordare som vi haft förvarade inne i värmen under vintern. Nu väntar vi bara på att kunna montera dem när sjösättningen sätter i gång.

Volvo har fortfarande vissa svårigheter att leverera motorer till oss återförsäljare vilket har gjort att vi denna vinter inte kunnat utföra några motorbyten. Man ser dock att detta kommer ordna upp sig under första halvåret 2023 så till nästa vinter hoppas vi att det är som vanligt igen.

Peter och vår verkstadschef Djosh har varit på kurs hos Volvo för att fördjupa sig i de nya DPI dreven, men också uppdateringar i stort gällande drevservice. Vår utombordarmekaniker Hesam har med strålande resultat varit på dubbla kurser med Mercury.

Som några av er känner till så slutade vårt gelcoatproffs Thery hos oss under sommaren. Vi har tyvärr ingen efterträdare till henne vilket gör att vi inte kan utföra lagning av gelcoatskador i samma utsträckning som tidigare. Installation av bogpropellrar, peken, badstegar planerar vi in med någon av de underleverantörer vi samarbetar med.

Under sjösättningsperioden håller vi kontoret söndagsöppet 23 april-28 maj, mellan 10.30-
14.00. Skärtorsdag håller vi öppet mellan 08.00-16.00, för att sedan hålla stängt resten av påsken. Behöver du din nyckel under påskhelgen så hör av dig till oss så lägger vi ut den i brevlådan. Passa på att komma förbi under skärtorsdagen om du behöver råd eller inhandla något inför din vårrustning.

Vet du redan nu att du behöver vår hjälp så maila oss på adressen mail@brohallmarin.se så vi kan planera in arbetet tillsammans.

Glöm inte att följa oss på sociala medier för senaste nytt och bra tips för din båt!
Instagram: @brohallmarin och Facebook: Brohäll Marin AB

Väl mött under kommande säsong!

Hälsar
Peter och Jeanette med personal