Äntligen dags för båtsäsongen 2022!

Tiden går fort när man har roligt och roligt det har vi!

Vi upplever att vintern gått väldigt fort, kanske för att vi har haft en hel del att göra. Fyra glada ägare har nya motorer i sina båtar, ett 80-tal har nyservade drev och nästan lika många har en nyservad utombordare som vi haft förvarade inne i värmen under vintern.

Våra mekaniker har, tillsammans med Volvo, varit på Öckerö utanför Göteborg på kurs och förkovrat sig men också utbildat sig i Bensinmotorer generation 5. Det är självklart viktigt för oss att våra anställda kontinuerligt vidareutbildar sig men också en skyldighet för oss, som auktoriserad verkstad.

Under sjösättningsperioden håller vi på helgerna 24 april-29 maj, söndagsöppet mellan 10.30-14.00.

Skärtorsdag håller vi öppet mellan 08.00-17.00, för att sedan hålla stängt resten av påsken. Behöver du din nyckel under påskhelgen så hör av dig till oss så lägger vi ut den i brevlådan. Passa på att komma förbi under skärtorsdagen om du behöver råd eller inhandla något inför din vårrustning.

Vi har startat upp en Blocket-butik där du kan fynda allt från propellrar o varvräknare till pumpar. Länk till sidan hittar du på vår hemsida eller på våra sociala medier.

Vet du redan nu att du behöver vår hjälp så maila oss på adressen mail@brohallmarin.se så vi kan planera in arbetet tillsammans.

Vi är alltid intresserade av duktiga mekaniker, så vet du någon eller hör något kontakta Jeanette på kontoret. Leder ditt tips till en tillsvidareanställning får du 50% rabatt på kommande arbete upp till 20.000 sek.

Glöm inte att följa oss på sociala medier för senaste nytt och bra tips för din båt.
Facebook: facebook.com/brohallmarinab & Instagram: instagram.com/brohallmarin

Väl mött under kommande säsong,
Hälsar Peter och Jeanette med personal!