När detta nyhetsbrev skrivs är det fortfarande sommarvärme och båtsemestrarna pågår för fullt. Vi upplever att vi kunnat hjälpa nästan alla med sina problem, mycket tack vare våra justeringar i arbetsrutiner och planering, men också med hjälp av våra fantastiska mekaniker som har slitit hårt under
vår och sommar.
Det finns alltid en del att ”skruva” på för att er upplevelse i kontakten med oss ska bli ännu bättre, något vi fortsätter arbeta med. Vi kommer noga utvärdera de svar som kommer från den kundundersökning Bullandö Marina skickade ut under Juli månad och arbeta vidare med era önskemål.

Nu börjar vi planeringen inför höstupptagning och nedan kommer en del viktig information till dig som kund;

Vi har under många år demonterat-vinterförvarat-monterat kapell till en del av er, detta helt utan kostnad. Som ni säkert förstår tar detta tid för våra mekaniker och inför denna säsong kommer tjänsten att debiteras med 2.030 sek.
Är det så att ni önskar tvätt av kapellet under vintern så kan vi hjälpa er med det till en extra kostnad. Ovan beställs som vanligt i beställningsformuläret som skickas från Bullandö Marina inför upptagningen.

Batterihanteringen har varit en tung post för oss och av arbetsmiljöskäl kan vi tyvärr inte fortsätta med den hanteringen. I våras hade vi en olycka då en anställd skulle bära upp batterier och ramlade från stegen och fick batteriet över sig. Efter att diskuterat med kollegor i branschen och om hur de hanterar batterier har vi kommit fram till att vi kommer följa deras rutiner.
På hösten kommer vi kontrollmäta ditt/dina batterier, klistra på batterikvittot, lossa på polskor och fetta in dem.
Under våren kontrollmäter vi igen och fäster det nya kvittot, monterar polskor och ser till att det ser bra ut.
Enligt våra kollegor fungerar detta perfekt då batterier inte har några problem i kyla. Viktigt att tänka på är att batteriet är uppladdat innan upptagning. Ovan beställs på beställningsformuläret från Bullandö Marina.

Demontering av drev och utombordare är en uppskattad tjänst som vi självklart fortsätter med. Vi demonterar i samband med upptagning, vinterförvarar, servar och monterar i samband med sjösättning.

Vet ni redan vid upptagningen att er båt har skador som behöver åtgärdas inför kommande säsong ber
vi er beställa det redan under vintern. Vi upplevde att många kommer lite i sista sekund veckan före sjösättning och vi får då svårt att hinna med innan båten går i vattnet.

Du beställer extra arbeten via mail@brohallmarin.se Märk ämnesraden med ditt varvsnummer.

Vi hoppas ni har haft/har en fantastisk sommar och njuter av båtlivet så finns vi här om du behöver vår hjälp.

Bästa hälsningar Peter & Jeanette med personal