Hej i höstmörkret!

Sommaren 2020 kommer vi nog minnas tillbaka på som den då alla skulle ”hemestra” och båtanvändandet nådde sitt max för både gamla och nya båtägare.

För oss har belastningen varit hög, men med facit i hand känner vi oss ändå nöjda med att ha kunnat hjälpa så pass många med oförändrad personalstyrka.

Som kund har ni kanske känt av en lite längre väntetid än vanligt, men vårt mål har alltid varit att hjälpa så många som möjligt.*Nu när vintern närmar sig förbereder vi oss för kommande båtsäsong. Våra mekaniker jobbar för fullt med bl.a. motorbyten och plastarbeten. Har du missat att göra en vinterbeställning så är det inte för sent!

Ring direkt till oss eller maila till mail@brohallmarin.se

Öppettider under vintern

För att kunna ge ännu bättre service bygger vi om och uppdaterar vårt lager och kontoret kommer få ett helt nytt utseende tills vi ses igen.

Med tanke på detta kommer vi hålla kontoret helt stängt mellan 30 nov – 11 jan, men självklart kommer du i kontakt med oss via mail eller telefon.

Från 1 okt stärker Jeanette Brohäll upp kontoret tillsammans med Peter och Helena. Jeanette kommer arbeta med att effektivisera och stärka våra arbetsrutiner, digitalisera vårt lager och såklart också ta hand om er kunder!

God jul & gott nytt år!

Vi vill tacka för en fantastisk båtsäsong och hälsa er välkomna igen till våren. Har du funderingar eller kanske förslag på hur vi kan bli ännu bättre tar vi gärna emot dina tankar.

Vi passar på att önska en skön jul och nyår när den väl kommer!

/Peter, Jeanette, Helena, Nico och alla mekaniker.